top of page
IMG_20210921_144327_507_edited.jpg

Countryhouse B&B Vista sull'oliveto

Genieten en beleven

Countryhouse B&B Vista sull'oliveto: Onze diensten

Kom genieten van de rust en de stilte in onze kleinschalige B&B en laat je in de watten leggen. 

Countryhouse B&B Vista sull'oliveto
B&B in eigen appartement

Ontdek Umbrië en logeer bij Countryhouse-B&B Vista sull'oliveto, omgeven door het prachtige groene landschap dat Umbrië zo bijzonder maakt en geniet van het adembenemende uitzicht.

Logeren bij Vista sull'oliveto betekent ontspannen vakantie vieren, te midden van olijf- en wijngaarden, lekker ver weg van alle drukte. Je ziet de zon opkomen vanuit je appartement, vol beloftes voor een heerlijke dag vol unieke ervaringen. Geniet van een lekkere lange lunch, neem een duik in het infinity zwembad en maak plannen voor een mooie route door de heuvels van Umbrië. Na een dagje uit is het heerlijk thuiskomen en kun je met een goed glas Umbrische wijn, nagenieten op je terras, terwijl de zon de heuvels in een gouden gloed zet. En als je geen zin hebt om te koken schuif je  's avonds aan voor een diner.


Umbrië, de meest gastvrije regio in het van Italië, staat vaak in de schaduw van de grotere buurregio Toscane. Maar juist dankzij deze ‘schaduwplaats’ is het zo’n heerlijk gebied om vakantie te vieren. Je vindt er namelijk nog tal van authentieke steden, dorpjes en uitgestrekte natuurgebieden met naast veel groen in het voorjaar ook schitterende bloemen. Je proeft er van heerlijke delicatessen en maakt kennis met gastvrije mensen.
Vooral dat laatste is echt een opvallend fijne gewaarwording: overal waar je komt, word je hartelijk welkom geheten en de inwoners van elke stad en elk dorp vertellen met zichtbare trots over hun Umbrische wortels.
Umbrië leent zich uitstekend voor prachtige fiets- en wandeltochten. Je ontdekt dit veelzijdige groene hart van Italië, met ongerepte natuur, mystieke en spirituele plekken, gastvrije dorpjes, prachtig cultureel erfgoed, heerlijke wijnen en een uitstekende keuken.
Laat je lopend of fietsend meevoeren over rustige landwegen en wandelpaden door groene heuvels, over kleurige vlaktes en door ruig bergland. Je geniet van ruisende bossen, kabbelende bergbeken, watervallen en adembenemende vergezichten op eeuwenoude olijfgaarden en immense wijngaarden.
Laat je betoveren door de middeleeuwse dorpen en steden in Umbrië, ieder met zijn eigen rijke kunstschatten en levendige geschiedenis.


Countryhouse B&B Vista sull'oliveto
Vocabolo acquavigna 3
05032 Calvi dell'umbria fraz. Poggiolo
www.umbrievakantie.com
HIER KOM JE THUIS

Countryhouse B&B Vista sull'oliveto: Welkom
bottom of page